ERC PORTA A TORDERA LA CAMPANYA “VIU L’ESTIU I PENSA EN LA TARDOR” AMB L’INSTAL·LACIÓ D’UN INFLABLE PELS NENS I AMB L’OBJECTIU DE FER PRENDRE CONSCIÈNCIA A LA CIUTADANIA DE L’IMPORTÀNCIA DE LES PROPERES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA.


El penúltim dia d’estiu, arriba a Tordera la campanya d’ERC “Viu l’estiu… i pensa en la tardor”, que els mesos de juliol, agost i setembre ha recorregut diferents poblacions de Catalunya. La campanya, pretén fer prendre consciència a la població de la importància de les eleccions del Parlament de Catalunya d’aquest novembre. El dissabte 20 de setembre, entre 2/4 de 5 i les 8, l’inflable “Bota amb nosaltres” s’instal·larà a la Plaça de la Sardana de Tordera, per a què tots els nens i nenes puguin passar-hi una bona estona. La candidata del Maresme al Parlament de Catalunya, Teresa Aragonès, participarà a la jornada de Tordera, per tal d’explicar a tothom qui ho desitgi els posicionaments d’ERC de cara a aquestes eleccions. Bernat Costas, portaveu del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya, ens parla sobre els continguts de la campanya.

La campanya “Viu l’estiu i pensa en la tardor” serà aquest dissabte 20 de setembre al Parc de la sardana de dos quarts de 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.