L’AJUNTAMENT DE TORDERA DONA EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR A L’EMPRESA AUTOCARS BARRERA I DENEGA L’AUTORITZACIÓ DEL SERVEI A L’EMPRESA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME.


L’Ajuntament de Tordera, va decidir dijous a la nit, en comissió de govern, denegar l’autorització a l’empresa d’autocars CASAS-CALELLA, de la realització del servei de transport escolar i donar el servei municipal de transport a l’empresa AUTOCARS BARRERA. La decisió pressa per l’equip de govern, ha aixecat dures critiques de l’oposició. El portaveu d’ERC, Bernat Costas, creu que l’equip de govern haurà de donar raons molt convincents per l’acord, tot recordant que l’ajuntament de Tordera no té competència en transport escolar.

Josep Alsina, portaveu del moviment alternatiu per Tordera, pensa, que l’ajuntament s’ha precipitat i que s’hauria de buscar una solució de consens amb les part implicades

La portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, troba incoherent que el municipi hagi de pagar un servei que tenia subvencionat i destaca la ineficàcia de l’equip de govern en la gestió del transport escolar.

La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró, justifica en les següents declaracions la decisió presa per l’equip de govern.

L’empresa denegada del servei, tot indica que presentarà recurs contra la decisió i s’espera que en les properes hores el Consell Comarcal i el Departament d’ensenyament facin una declaració pública sobre el succés.