EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME DECIDEIX SUSPENDRE PROVISIONALMENT EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR A L’ESPERA QUE LA GENERALITAT ES PRONUNCIÏ SOBRE EL SUCCÉS.


El Consell Comarcal va decidir ahir suspendre de manera cautelar i provisional el servei de transport escolar de Tordera. La mesura es va prendre després que la Policia Local de Tordera executés l’ordre del govern municipal de CiU i evités que els alumnes utilitzessin el servei de bus comarcal. Ahir al matí el servei de transport escolar a Tordera encara estava duplicat. Al migdia, la duplicitat es va acabar. La Policia Local va notificar al matí als conductors dels autocars contractats pel Consell Comarcal que el govern municipal de CiU havia declarat “il·legal” el seu servei. Al migdia, els agents ja van fer complir l’ordre de la comissió de govern i van evitar que els nens agafessin el bus del Consell Comarcal. El conseller delegat del transport escolar, Xavier Serra, explica els darrers esdeveniments viscuts i la desició pressa pel consell comarcal.

El govern comarcal està pendent ara dels informes jurídics i demana que la Generalitat es pronunciï en el conflicte, tal i com explica, Xavier Serra.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha lamentat la magnitud mediatica que a agafat la polèmica. Garcia, justifica les raons que han portat, a l’ajuntament ha decidit que autocars Barrera realitzi el transport escolar.

Joan carles garcia, creu que el consell comarcal no té ganes de tancar la polèmica engegada i espera que es pugui arribar a una solució entre les dues administracions.

Des d’ahir, l’únic servei que està en marxa és el d’Autocars Barrera, l’empresa que fa el transport urbà i que gràcies a un decret, també té concedit de manera provisional el transport escolar.