TORDERA ACOLLIRÀ AQUEST CAP DE SETMANA UNA TROBADA DE GRUPS DE TEATRE AMATEUR DE CATALUNYA


Tordera acollirà aquest proper cap de setmana del 27 i 28 de setembre la 13è Trobada de grups de Teatre Amateur de Catalunya.

La trobada, que preveu reunir prop de 400 persones, està organitzada per la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, la Coordinadora de Grups de Teatre del Maresme i l’ACR Pere Cot de Tordera. El president la coordinadora de teatre, Pere Garriga, explica l’objectiu de la jornada.

Les activitats començaran dissabte, a les onze del matí, amb una visita cultural per Tordera. A partir de dos quarts de quatre de la tarda hi haurà les inscripcions i seguidament tots els que ho desitgin podran jugar al joc de la caldera. A les sis de la tarda hi haurà la representació de l’obra “Boeing, boeing”, al Teatre Clavé, a càrrec del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.
A dos quarts de vuit de la tarda hi haurà la concentració i benvinguda als participants a la Plaça de l’Església. Seguidament la comitiva es desplaçarà fins al Castell medieval de Tordera on se celebrarà un sopar amb tots els participants i hi haurà un espectacle medieval. La festa de dissabte finalitzarà amb ball a la pista l’Amistat.

Diumenge els actes començaran a dos quarts de nou del matí amb una despertada i esmorzar per als assistents. A les onze hi haurà una gimcana pel mercat i a dos quarts d’una es farà el lliurament de premis, una taula rodona al Teatre Clavé i un vermut per als participants a la trobada a la plaça de Miquel Martí i Pol. Per acabar es farà un dinar a un restaurant torderenc on al finalitzar tindrà lloc el repartiment d’obsequis i records a la participació en la trobada.

La trobada, que és la primera vegada que s’organitza a Tordera, rep el suport del Consell Comarcal del Maresme, “la Caixa”, el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i l’Ajuntament de Tordera.