LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT ORGANITZA UNA CAMINADA A LA ROUREDA.


La regidoria de Medi Ambient començarà aquest proper diumenge, dia 28 de setembre, el programa d’activitats “Una passejada al mes”.

Aquest programa pretén donar a conèixer els paisatges i les zones naturals més emblemàtiques de Tordera i rodalies mitjançant visites guiades i gratuïtes, tal i com explica, el regidor de medi ambient, Carles Aulet.

La primera passejada serà la zona protegida de la Roureda, prop de Can Verdalet. Aquesta passejada tindrà una durada de tres hores i serà oberta a tothom. Per assistir-hi no caldrà inscripció prèvia. La sortida serà a dos quarts de deu del matí des del polígon de Can Verdalet.

La intenció de la regidoria de Medi ambient és repetir les visites guiades el primer diumenge de cada mes. De cara al 5 d’octubre es prepara una sortida a l’Estany de Can Torrent.