IniciNoticiesPolíticaELS PARTITS DE L'OPOSICIÓ DEMANEN UN ESTUDI PER CONÈIXER L'ESTAT FINANCER DE...

ELS PARTITS DE L’OPOSICIÓ DEMANEN UN ESTUDI PER CONÈIXER L’ESTAT FINANCER DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA AMB EL VIST-I-PLAU DE L’EQUIP DE GOVERN.

Els grups municipals d’Esquerra Republicana, Moviment alternatiu per Tordera i Partit socialista, van demanar ahir en sessió plenaria, que la diputació de Barcelona, efectuï un estudi econòmic financer de la situació en què es troba l’ajuntament de Tordera. El portaveu d’ERC, Bernat Costas, explica que l’objectiu de la moció presentada és per conèixer de forma exacta l’estat econòmic del consistori.

El portaveu del Moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina, demana, a banda de l’estudi financer, una auditoria de la gestió urbanística i especialment de la gestió de l’aprofitament mig.

La portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, entén que la gestió del pressupost està patint problemes i no s’estan complint alguns paràmetres marcats.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, creu que no cal portar a terme l’estudi econòmic perquè ja se sap com estan les finances municipals. Tot i això, davant l’insistència dels grups de l’oposició, l’equip de govern va decidir afegir-se a la proposta.

L’estudi econòmic financer de l’ajuntament de Tordera, el realitzarà la diputació de Barcelona i els grups de l’oposició van demanar la creació d’una comissió de seguiment dels treballs.

ÚLTIMES NOTÍCIES