ÈXIT DE LA TROBADA DE GRUPS DE TEATRE AMATEUR A TORDERA, TOT I EL MAL TEMPS.


Els organitzadors de la XIII Trobada de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, que es va fer a Tordera el cap de setmana passat, han valorat la trobada d’èxit, tot i l’amenaça de pluja.

Més de 60 grups van participar en la trobada, i mes de 450 persones van assistir als espectacles durant el cap de setmana. El president de la coordinadora de grups amateurs del Maresme, Pere Garriga, valorava la trobada d’èxit total.

De dissabte cal destacar el Joc de la Caldera, que es va fer a la pista coberta de l’Amistat, i també la representació de l’obra Boeing boeing, al Teatre Clavé. La representació va anar a càrrec de la companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. Desprès, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va donar la benvinguda als participants i seguidament, van anar al sopar, que incloïa un espectacle medieval al Castell del Compte de Valltordera. Altres activitats que es van fer durant diumenge van ser la gimcana pel mercat, el dinar al restaurant La Masia i els parlaments finals, amb l’entrega de records. Pere Garriga, president de la Coordinadora de Grups Amateurs del Maresme, destaca la bona imatge que ha quedat del poble de Tordera, entre els participants en la trobada.

Pere Garriga, aprofita per ressaltar la bona salut que viu el teatre amateur a Catalunya.

La trobada de grups de teatre amateur de Catalunya, va estar organitzada per la federació de grups de Catalunya, la coordinadora del Maresme i l’associació Pere Cot de Tordera.