IniciNoticiesPolíticaEL PARTIT SOCIALISTA DE TORDERA DEMANA LA DIMISSIÓ DE L'ALCALDE DE TORDERA...

EL PARTIT SOCIALISTA DE TORDERA DEMANA LA DIMISSIÓ DE L’ALCALDE DE TORDERA I LA REGIDORA D’ENSENYAMENT PER LA POLÈMICA DEL TRANSPORT ESCOLAR.

Els partits polítics a l’oposició de l’ajuntament de Tordera, van demanar dijous passat, en el ple ordinari, explicacions a l’equip de govern, sobre la polèmica del transport escolar que ha patit Tordera en les darreres setmanes. En el torn obert a precs i preguntes, els grups polítics a l’oposició, van preguntar a l’equip de govern sobre tots els aspectes que han girat entorn a la polèmica. El portaveu de ERC, bernat Costas, va explicar que l’ajuntament tenia constància abans de començar el curs de la necessitat de millorar el servei de transport escolar a les urbanitzacions i no entén com l’equip de govern, va esperar a prendre una decisió tres dies abans d’iniciar-se el curs.

El portaveu del MAT, Josep Alsina, també va criticar la manca de previsió de l’equip de govern en la decisió. Tot i això, Alsina compren l’intenció del govern de millorar el servei de transport urbà.

El regidor del PSC, Josep Romaguera, va demanar davant els aplaudiments del públic assistent, la dimissió de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i de la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va justificar en les diverses intervencions del ple, la postura presa per l’equip de govern, en la concessió del transport escolar a l’empresa d’autocars Barrera. Garcia va demanar perdó per la confusió que pugués portar entre pares i alumnes la decisió, però reitera la necessitat de millorar el servei del transport escolar.

Finalment, l’empresa Autocars Barrera, és l’encarregada de desenvolupar el servei de transport urbà i escolar, tot i que aquest últim s’està exercint de forma provisional.

ÚLTIMES NOTÍCIES