LA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA AQUEST OCTUBRE DIFERENTS SESSIONS AL VOLTANT DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA.


La biblioteca popular de Tordera organitzarà, al llarg de tot el mes d’octubre, diferents sessions al voltant de la pau i contra la violència. Avui, s’inicien les activitats amb l’hora del conte, adreçat a nens a partir de 5 anys, amb contes per la pau i la llibertat, a càrrec de Ferran Martín, tal i com ens explica la responsable de la biblioteca, Montse Llopart.

La narració de contes, començarà a les 6 de la tarda. La responsable de la biblioteca, Montse Llopart, ha explicat que, a partir del dia 15 d’octubre, s’obrirà una exposició sobre el tema i es parlarà amb una escriptora al voltant dels drets humans.

La regidoria de cultura i la biblioteca de Tordera donaran a conèixer, en els propers dies, el programa complert d’activitats que s’organitzaran sobre la pau i contra la violència.