IniciNoticiesPolítica L'EQUIP DE GOVERN DE CIU REBUTJA EN UN COMUNICAT DE PREMSA LES...

L’EQUIP DE GOVERN DE CIU REBUTJA EN UN COMUNICAT DE PREMSA LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA SOCIALISTA MONTSE DE DIEGO EN CONTRA DE LA REGIDORA D’ENSENYAMENT I DEMANA AL PSC QUE LA FACI RECTIFICAR.

Els membres del grup municipal de Convergència i Unió de l’Ajuntament de Tordera han mostrat el seu rebuig a les declaracions aparegudes en diversos mitjans de comunicació de la regidora Montserrat de Diego del grup municipal Socialista, en què demana la dimissió de la regidora de Cultura, Festes i Ensenyament, Maria Àngels Cayró de CiU. A través d’un comunicat, el grup de CIU, considera que les declaracions de Montse de Diego, són insultants i impròpies d’una persona seriosa i educada.
A més, s’acusa a la regidora socialista de no conèixer del que parla o de mentir en referència als mòduls ubicats al parvulari de l’escola Ignasi Iglésias, els quals la regidora socialista atribueix a la regidora d’ensenyament, quan són competència del departament d’ensenyament de la generalitat.

El comunicat, expressa el convenciment de la bona gestió de Maria Angels Cayro, al capdavant de les seves carteres.
L’escrit critica a la regidora Montse de diego, que des de que estar a l’ajuntament no ha presentat cap tipus de proposta i que només es dediqui a criticar i insultar a Maria Angels Cayro.
El comunicat també s’informa que De diego, cobra de l’ajuntament, 3.840 euros, unes 638.922 pessetes a l’any.

El grup municipal de CiU remarca la demagògia que acompanyen les declaracions i responen a De diego, quan aquesta diu textualment que “hi pot haver un presumpte cas de corrupció”. En aquest sentit es convida a la regidora socialista a mirar cap el seu propi partit, ja que segons el comunicat, hi té bons exemples i s’afegeix que en cas de creure que hi ha corrupció, que els porti a jutjat.

Per últim, el comunicat demana el PSC, que faci rectificar a la regidora Montse de diego, ja que segons el govern es pot discrepar però s’han de mantenir les formes.

Els membres del grup municipal de CiU manifesta la voluntat de treballar intensament i sense caure en les provocacions del partit socialista.

ÚLTIMES NOTÍCIES