UN DIABLE DE LA COLLA DE TORDERA TÉ UN ACCIDENT EN L’ESPECTACLE PREVI A L’INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL DESÉ ANIVERSARI DE L’ENTITAT.


Un accident durant un espectacle de foc i petards a càrrec de la Colla de Diables de Tordera va obligar divendres a la nit a suspendre els actes d’inauguració de l’exposició sobre el desè aniversari de la colla, que se celebra al Teatre Clavé. L’ensurt es va produir quan un dels diables, que treia foc per la boca, va cremar un company per un descuit. El noi va ser atès inicialment a l’ambulatori del municipi, va ser traslladat a l’hospital de Calella per les cremades de què va ser objecte a l’esquena, al cap i a una orella. El jove, que finalment va haver d’anar a la unitat de cremats de l’hospital la Vall d’Hebron de Barcelona, va ser donat d’alta ahir al matí. Els metges, però el mantindran en estat d’observació especialment per les ferides greus de l’orella. L’exposició que no es va poder inaugurar oficialment pels incidents, romandrà oberta fins a finals de mes i s’espera que en l’acte de clausura es repeteixi l’espectacle de foc i petards.