LA POLICIA LOCAL HA D’INTERVENIR EN UN ESPECTACULAR COL·LAPSE A TORDERA EN EL TRANSCURS DEL MERCAT DOMINICAL.


La policia Local de Tordera, va intervenir ahir al migdia, en la circulació del municipi, a causa d’un espectacular col·lapse en el transcurs del mercat dominical. L’amenaça de pluja, va provocar que els milers de visitants del mercat, decidissin marxar del poble de manera quasi immediata. Aquest fet, va suposar retencions de més d’una hora pels cotxes que volien accedir a la N-II des del Camí ral i Can Bartolí. La policia local, va donar pas alternatiu al vehicles.

D’altra banda, la policia local, també informa que divendres es va detenir, un veí de Tordera, que tenia una ordre de busca i captura per requeriment judicial. No s’ha facilitat informació sobre el presumpte delicte comès pel detingut.