EL PRESIDENT DE LA COLLA DE DIABLES, ALBERT GALCERAN, CONFIRMA QUE EL JOVE ACCIDENTAT EN L’ESPECTACLE DE FOC EVOLUCIONA CORRECTAMENT DE LA CREMADES.


El president de la colla de diables de Tordera, Albert Galceran, ha confirmat que el jove accidentat, en l’espectacle de foc i petards previ els actes d’inauguració de l’exposició sobre el desè aniversari de la colla, està molt recuperat de les lesions patides. L’ensurt es va produir quan un dels diables, que treia foc per la boca, va cremar un company per un descuit. El noi va ser atès inicialment a l’ambulatori del municipi, va ser traslladat a l’hospital de Calella per les cremades de què va ser objecte a l’esquena, al cap i a una orella, tal i com explica, Albert Galceran.

El jove, que finalment va haver d’anar a la unitat de cremats de l’hospital la Vall d’Hebron de Barcelona, va ser donat d’alta el mateix dia. Galceran, ha explicat que la primera reacció dels companys, va ser apagar el foc del cos immediatament.

L’exposició que no es va poder inaugurar oficialment pels incidents, romandrà oberta fins a finals de mes.