LES AULES DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL TEATRE CLAVÉ ESPEREN APLEGAR ENGUANY UNS 400 ALUMNES INSCRITS PER LA TEMPORADA 2003/2004.


El Teatre Clavé tancarà properament el període d’inscripció per participar en el curs 2003/2004 de les aules de formació artística. La temporada, ofereix els cursos de les aules de teatre, musica, dansa i belles arts. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, espera que el propers dies s’assoleixi la xifra de 400 alumnes inscrits. Navarro explica algunes novetats de la temporada, com els nous cursos de clarinet i saxo; un augment d’alumnes de l’aula de dansa i un taller de circ.

El període d’inscripció pels cursos que ofereixen les aules de formació artística, finalitzarà el proper 15 d’octubre. Tots els interessats adreçar-se al mateix equipament o trucar al 93.765.05.72