“L’HOTEL PARÍS” I “L’HOSTAL DE L’ARENGADA” SERAN LES DUES OBRES QUE ES REPRESENTARAN AQUEST CAP DE SETMANA PER L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT EN LLOC DE L’OBRA PREVISTA “ENDEVINA QUI VE A SOPAR AQUESTA NIT”.


L’obra prevista per el proper cap de setmana “Endevina qui ve a sopar aquesta nit” de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, serà substituïda per dos obres titulades “l’Hotel París” i “l’Hostal de l’arengada”.
La incompatibilitat dels horaris dels actors, ha fet que s’aplaci l’obra per més endavant i es representessin aquestes dues, un sainet i una comèdia, tal i com explica la portaveu de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, Montse de Diego.

Les dues obres seran representades aquest dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Clavé. Les entrades que tenen un preu de 6 euros, es poden reservar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.