TORDERA ACOLLIRÀ EL CAP DE SETMANA DEL 18 I 19 D’OCTUBRE LA PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA I HEREU DE CATALUNYA 2003.


El foment de les tradicions catalanes, organitza un any més, la proclamació de la pubilla i hereu de Catalunya. Enguany el certamen, es celebrarà a Tordera, el propers 18 i 19 d’octubre. L’ajuntament, ha assumit el repte d’acollir l’acte, aprofitant que l’any passat, es va escollir el primer hereu de Catalunya, que va recaure en el torderenc Ivan Güell. La regidora de cultura i festes, Maria Angels Cayro, creu que és una satisfacció pels torderencs, acollir un esdeveniment com aquest, aprofitant que Tordera, té el primer hereu de Catalunya.

Maria Angels Cayro, ha destacat entre els actes previstos, el descobriment dissabte d’una Majòlica commemorativa de la celebració de l’acte de pubilla i hereu de catalunya, que s’ubicarà a la plaça Joan Rabert. Cayro, assegura que l’elecció de la plaça no és casualitat, ja que es vol retre homenatge, al desaparegut Joan Rabert, un dels principals impulsors a Tordera del pubillatge.

L’acte de proclamació de la pubilla i hereu de Catalunya 2003, se celebrarà diumenge a la plaça de la sardana. Aquest dies, els organitzadors de la trobada a Tordera, aprofitant per enllestir les activitats preparades amb l’objectiu que l’estada al nostra poble de les pubilles i hereus de tot Catalunya, sigui un èxit.