IniciNoticiesPolíticaERC DE TORDERA APLEGA POCS TORDERENCS EN ELS ACTES REIVINDICATIUS PER AL...

ERC DE TORDERA APLEGA POCS TORDERENCS EN ELS ACTES REIVINDICATIUS PER AL DIA DE LA HISPANITAT.

Aquest cap de setmana, la Secció Local d’ERC-Tordera, amb la col·laboració de l’associació cultural i recreativa Pere Cot, han organitzat un seguit d’actes sobre el 12 d’octubre, “Dia de la Hispanidad”; amb l’objectiu de reflexionar sobre què significa la celebració d’aquesta “festa”.

Divendres es va projectar, a l’Auditori del Teatre Clavé, un documental, basat en l’obra de l’historiador Jordi Bilbeny, “L’apropiació del descobriment d’Amèrica. Una conspiració d’estat?”, seguit d’una xerrada-col·loqui. Dissabte es va representarar “L’Auca del 12 d’octubre” amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, on es pretenia reflectir, de forma irònica i divertida, els fets històrics del descobriment d’Amèrica.

El portaveu d’ERC a Tordera, Bernat Costas, ha lamentat la poca participació dels torderencs en les activitats. Costas destaca el missatge i el debat generat en els actes.

L’objectiu dels organitzadors dels actes era donar un caire reivindicatiu i diferent a la festa nacional espanyola i ERC, ja ha anunciat que repetirà l’experiència l’any vinent.

ÚLTIMES NOTÍCIES