L’AGRUPACIÓ LOCAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ ORGANITZA UNA XERRADA PER LA GENT GRAN A CÀRREC DEL CANDIDAT AL PARLAMENT JOSEP LLUÍS CLERIES.


L’agrupació local de CiU ja comença a treballar de cara les properes eleccions autonòmiques, amb l’organització avui d’una xerrada dirigida a la gent gran. La conferencia anirà a càrrec del candidat al parlament, Josep Lluis Cleries i porta per títol “Gent Gran, Gent de futur”. L’alcalde de Tordera i candidat al parlament, Joan Carles Garcia, serà l’encarregat de presentar l’acte, que començarà a dos quarts de 6 de la tarda, al Teatre Clavé. El president de CiU a Tordera, Carles Deprius, ha convidat a tothom assistir a la xerrada, ja que plantejarà el futur de la gent gran a Catalunya.

En acabar se servirà un refrigeri pels assistents. D’altra banda, l’agrupació local de CiU, ha repartit aquest dies, el butlletí parlem-ne, on s’expliquen tots els esdeveniments ocorreguts en el transport escolar a Tordera.

El president de CiU a Tordera, Carles Deprius, dona el seu suport a la decisió presa per l’alcalde de Tordera i lamenta algunes declaracions dels partits a l’oposició respecte el tema.

El butlletí de convergència i Unió, que s’anomena “Parlem-ne”, s’ha repartit aquest dies casa per casa.