SEGONA DERROTA DEL TORDERA EN EL QUE PORTEM DE LLIGA 2007/2008 A CASA DEL CA LA GUIDÓ I EMPAT PER PART DEL SEGON EQUIP


El Tordera va visitar el passat cap de setmana a un dur rival, el Ca la Guidó, els de casa van punxar i van deixar la classificació al Salt. Els dos equips van jugar amb forces baixes, sobretot els locals, que es van veure obligats a fer sortir com a jugador al porter titular Dani, al minut 93 ja estava sentenciat el partit. Així va ser un joc molt disputat, en que l’àrbitre va trencar molt la dinàmica xiulant moltes targetes. Tot i això el Tordera no va afluixar les forces.

Així doncs el Tordera es troba en una tercera posició, darrera del Guíxols B, contra qui jugarà el diumenge a casa a les cinc de la tarda i el Salt.

Pel que fa al segon equip, va empatar a casa contra el CF Porqueres, en un partit molt igualat. A les classificacions, el CF Tordera, es troba en una catorzena posició, en una graella liderada pel CF Caldes, el CF Hostoles i el CF Banyoles B.

El proper dissabte dia 8 a dos quarts de tres de la tarda els de Tordera visitaran als del Bosc de Tosca.