EL CV TORDERA GUANYA A CASA CONTRA EL MATARÓ, MENTRE QUE EL SEGON I EL SÈNIOR FEMENI PERDEN


El Cv Tordera va guanyar a casa contra el Mataró en un disputadíssim partit on es van jugar quatre sets amb uns resultats de 25-21, 20-25, 25-21 el tercer i 25-16 el quart set. El resultat final va ser d’ un 3 a 1 que els deixa en una cinquena posició en una classificació liderada pel Torredembarra, seguit del Manresa i del Vilanova. El proper cap de setmana jugaran a Cassà.

El segon equip del sènior masculí va perdre contra el cinquè de llista, el Cornellà en un joc de tres sets amb aquests resultats: 25-6 el primer set, 25-8 el segon i 25-7 el tercer; cosa que els deixa en la setena posició amb 7 punts. Els primers de llista d’ aquesta categoria son el Barberà, el Figueres i l’ AVAP Veterans. El diumenge jugaran a Tordera contra els de l’ Ametlla del Vallès a les onze del matí.

I les noies del sènior perden en un complicat partit contra les de l’ Ametlla del Vallès B, on les rivals van guanyar en un partit disputat en quatre sets, amb els següents resultats: 23-25 el primer set, 13-25 el segon set, 25-18 el tercer set i 18-25 el quart, el primer i el tercer set van estar molt renyits però la victòria va ser per les visitants amb el 3-1 definitiu. A la classificació van en una onzena posició, on la categoria la lideren el Cornellà, el Barberà i el Tornem Vòlei. El diumenge dia 2 jugaran al pavelló municipal contra el Llars Mundet a les dotze del migdia.

Canviant de tema, aquest es el calendari de partits per el proper cap de setmana:

El diumenge tindrem els dos partits de Futbol, a tres quarts de dotze, el primer equip del CF Tordera visitarà als del Ca La Guidó i a les cinc de la tarda serà el torn dels del segon equip que es veuran les cares amb els del CF Porqueres.

Al basquet, el sènior masculí jugarà contra el CB Figueres a les tres de la tarda, i el femení a casa del Sant Hilari el mateix dia a dos quarts de set de la tarda del mateix dissabte.

A l’ hoquei , el partit que estava previst contra el H.C Liceo B s’ ha posposat per el 6 de desembre a les vuit del vespre.

I ja al vòlei, com bé hem dit, el sènior Masculí A jugarà a casa del Cassà, per raons alienes a la emissora no disposem ni del dia ni de la hora del partit, el sènior B ho farà a casa el diumenge a les onze del matí contra el CV L’ Ametlla del Vallès, i el sènior femení també jugarà contra el Llars Mundet el mateix dia a les dotze del migdia.