DERROTA DEL CP TORDERA CONTRA EL SANT ANTONIO DESPRÉS DE DIVERSOS PARTITS GUANYANT SEGUIDAMENT


Aquest 4-3 contra el Sant Antonio va fer que baixessin fins una sisena posició amb 13 punts, on lideren el Sitges, l’ Alcoy i el GEiEG. El partit que tenien ajornat de la jornada 9 es jugarà dijous 13 a les 21.00h. el de la jornada 11 contra el Liceu s’ adelantarà al 6 de desembre a les 20.00.
La resta de partits del CP Tordera va tenir els resultats següents:

Als benjamins, el primer equip va guanyar contra el Piera per 14-. El divendres jugaran contra el Sant Cugat B el partit aplaçat de la jornada 8 . el dissabte a dos quarts d’ onze del matí jugaran el partit de la setmana contra els del Badalona. El segon equip va perdre contra el Cornellà per 9-0, esperem que corrin més sort contra el Sitges, on jugaran el dissabte a dos quarts de quatre del migdia.

Als alevins, victòria del primer equip contra el CASP, per 7-11, el proper dissabte es disputarà contra el Maçanet a les set de la tarda. L’ Aleví B va guayar també contra el Palau de Plegamans per 4-3, aquesta setmana descansaran a la lliga, pero jugaran el partit que tenían aplaçat contra el Ripoll el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.

L’ infantil continua imparable, va primer amb 123 gols a favor i només 5 en contra, el partit contra La salle que tenien previst s’ a ajornat, en el seu lloc es jugarà el dissabte a la una del migdia el partit de la jornada 8 contra el Cornellà B.

Continuem amb els juvenils, el primer equip va guanyar el partit de la cuarta jornada per 14-1, aquet cap de setmana es veuran les cares contra el GEiEG el dissabte a le set de la tarda; pel que fa al juvenil B, altra victòria contra el Sentmenat B, per 0-10, jugarà contra l’ Olesa Patí el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. El juvenil C tindrà feina aquest cap de setmana, doncs jugarà el partit de lliga a Tona el diumenge a les cinc i mitja de la tarda, apart, jugarà el partit aplaçat contra el Sant Cugat el divendres a tres quarts de nou del vespre i el partit ajornat a la vuitena jornada el diumenge a les onze del matí, recordem que va guanyar contra el Vilafranca per 7-1.

El junior ha patit dos ajornaments, doncs el partit que tenia previst contra el Riudoms i el que anava a jugar aquest cap de setmana contra el GEiEG s’ han ajornat.

Als primers equips, la 2ª catalana jugarà a Mataró el dissabte a tres quarts de vuit del vespre, recordem que ve d’ un descans. La Primera Catalana va empatar a Blanes per 3-3 sense en Linu i en Berna que estaven amb el 1r equip ni l’ Enric Torner que estava a Xile amb la selecció espanyola jugant el Mundial sub-20. El proper diumenge a tres quarts de set jugarà a casa del Cerdanyola.