TERCERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA DEL CB TORDERA CONTRA EL SANT FELIU DE GUIXOLS, LES NOIES VAN APLAÇAR EL PARTIT.


EL Tordera va tornar amb una gran intensitat i un joc d’ equip molt correcte durant la major part del partit. Van oferir una defensa sòlida aconseguint donar la volta en el marcador al tercer període. Va ser tot un partit amb avantatges i desavantatges d’ entre 3 i 8 punts. El St.Feliu va oferir molta resistència durant tot el partit, que va acabar amb un resultat de 73-68. Així doncs, a la classificació es manté en una dotzena posició amb 12 punts, una graella liderada pel Palamós, l’ Adepaf Figueres i el CB Quart.

El proper partit serà dissabte 01 de Desembre a les 19.00h. a la pista del C.B. Adepaf Figueres “B”, que actualment ocupa la quarta posició en la classificació de 3ª Catalana, amb 7 victòries i 1 derrota, on es preveu una nova prova de foc per l’equip Torderenc.

Pel que fa a les noies, el partit que tenien previst contra el Santjoanenc B, ha sigut ajornat fins el dia 8 de desembre.

Volem destacar les modificacions de l’ equip directiu pel que respecta a l’ entrenador de l’ equip sènior, l’ actual entrenador es l’Alex Molina.