TORDERA ACULL AMB ÈXIT UNA NOVA EDICIÓ DEL CROS ESCOLAR A L’ENTORN DEL PARC PRUDENCI BERTRANA.


Dissabte al matí centenars de nens i nenes van participar en el 29è Cros Vila de Tordera, a la zona del projecte Life del Parc Prudenci Bertrana. La cursa estava organitzada conjuntament per la Regidoria d’Ensenyament, el Consell Escolar Municipal i el Consell Esportiu del Maresme. Un total de 210 nens i nenes de Tordera van participar enguany al cros, a més dels joves atletes vingudes d’arreu dels clubs esportius de la comarca. La regidora d’ensenyament, M. Angels Cayró, feia una valoració positiva de la jornada, tot i la baixa participació del jovent en les categories més grans.

Com a novetat d’aquest any, afegint-se a la campanya que promouen les escoles a favor de la bona alimentació infantil, en lloc de donar pastisseria industrial i begudes gasoses, al finalitzar les curses es van repartir a tots els participants un panet amb una xocolatina, una peça de fruita i aigua.