EL CF TORDERA GUANYA AL TOSSA I S’APROPA A 2 PUNTS DEL LIDER, EN CANVI, ELS DEL SEGON EQUIP EMPATEN A BONMATÍ.


El Tordera va continuar amb la seva línea al que últimament ens tenien acostumats, amb un gol d’Enric al primer minut, superant-lo amb un altre mitja hora després. Estol va marcar al minut 85 i va sentenciar el 3-0. Però al darrer minut el públic es va posar dempeus per celebrar un gol de Pipo, jugador local que debutava després de sis mesos de baixa a causa d’una llarga lesió. El joc va acabar amb un 4-0. Ens en parla d’aquest gol el president del CF Tordera.

Així doncs el CF Tordera es queda en segona posició a només dos punts del líder, el CF Salt.

Pel que fa als del segon equip, tot i gaudir de més ocasions de gol, va ser un joc bastant repartit i el resultat final va ser de 1-1. Cosa que fa que es situï en una 14 posició amb 10 punts, en una graella liderada per l’Hostoles, el Caldes i el Banyoles B.

El proper cap de setmana el CF Tordera jugarà a Blanes contra el Ca La Guidó a tres quarts de dotze del matí, mentre que el segon equip ho farà a casa el mateix diumenge a les cinc de la tarda contra el CF Porqueres.