TORDERA PREPARA PER DISSABTE UNA NOVA EDICIÓ DEL CROSS ESCOLAR, QUE ÉS FARÀ A L’ENTORN DEL PARC PRUDENCI BERTRANA.


La Regidoria d’Ensenyament, el Consell Escolar Municipal i el Consell Esportiu del Maresme organitzen demà el 29è Cros Vila de Tordera. Les curses tindran lloc a l’entorn del parc Prudenci Bertrana, a partir de les deu del matí i començaran les categories de més edat (cadets). Al Cros Vila de Tordera hi participen cada any els alumnes de les escoles de Tordera i centenars de joves atletes vinguts d’arreu dels clubs esportius de la comarca. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro assegura que uns 210 nens i nenes de Tordera participaran enguany en el cross.

Com a novetat d’aquest any, afegint-se a la campanya que promouen les escoles a favor de la bona alimentació infantil, en comptes de donar pastisseria industrial i begudes gasoses, al finalitzar les curses es donarà a tots els participants un entrepà, aigua i una peça de fruita. Així ho explica Maria Angels Cayro.

Tots els joves torderencs que vulguin apuntar-se al Cros hauran d’inscriure’s prèviament a les escoles de Tordera. A diferència d’altres edicions, enguany no s’acceptaran inscripcions el mateix dia del Cros. El cross vila de Tordera serà dissabte a partir de les deu del matí