IniciNoticiesEsportsTRIOMF I DERROTA DELS EQUIPS DEL CF TORDERA EN LES DUES CATEGORIES.

TRIOMF I DERROTA DELS EQUIPS DEL CF TORDERA EN LES DUES CATEGORIES.

Èxit del CF Tordera “A” contra el Quart en un partit jugat a casa, on el resultat va ser de cinc gols a zero.

El CF Tordera va realitzar un partit molt bo, en que va dominar completament el joc, i en que el CF Quart només va gaudir d’una ocasió de gol.

Ens fa un balanç del partit el president del CF Tordera, Toni Caparrós.

Això els manté en una segona posició amb 20 punts, darrera del CF Salt, amb 22 punts.

Pel que fa al segon equip, el Tordera va tornar a perdre per segona setmana consecutiva, aquest cop ho va fer a casa del CF Tortellà, essent el resultat final de 1-0 en un partit molt lluitat.

Aquesta derrota ha fet que continuïn en una tretzena posició amb 9 punts, classificació liderada pel CF Caldes, seguida per el CF Tortellà i el CF Hostoles.

El proper diumenge a dos quarts de dotze del migdia jugarà el CF Tordera a casa del CF Fornells, mentre que el CF Tordera B ho farà a casa contra el tercer classificat, el CF Hostoles a les cinc de la tarda.