TORDERA PARTICIPA EN EL PROGRAMA “VOLUNTARIS PER LA LLENGUA”, QUE TÉ PER OBJECTIU PROMOURE EL CATALÀ ENTRE ELS IMMIGRANTS.


La generalitat de Catalunya, amb el suport del consorci per a la normalització lingüística, han iniciat el programa “Voluntaris per la llengua”, que té com a objectiu promoure el voluntariat lingüístic de manera que persones de la societat civil, catalanoparlants, destinin una part del seu temps a conversar amb alumnes de nivells inicials de català per reforçar el seu aprenentatge del català oral o amb persones que el volen aprendre. Tordera s’afegeix al programa i avui, 28 d’octubre, es farà la presentació de les iniciatives que s’engegaran. La responsable del consorci per a la Normalització Lingüística a Tordera, Lourdes Borrell, explica en que consisteix el programa “Voluntaris per la llengua”.

Tordera és pionera amb l’accés del català als immigrants, gràcies a la col·laboració de l’associació de voluntariat, que durant el darrer any, ha treballat en aquest fi, tal i com explica, Lourdes Borrell.

Lourdes Borrell fa un balanç positiu de l’esforç de l’associació de voluntariat i la resposta dels immigrants per consolidar l’iniciativa.

El consorci de Normalització Lingüística fa una crida a les entitats de Tordera, que col·laborin en el programa “Voluntaris per la llengua”. La presentació del programa a Tordera es farà avui a les 8 dels vespre, al auditori del Teatre Clavé.