IniciNoticiesCulturaTORDERA PARTICIPA EN EL PROGRAMA "VOLUNTARIS PER LA LLENGUA", QUE TÉ PER...

TORDERA PARTICIPA EN EL PROGRAMA “VOLUNTARIS PER LA LLENGUA”, QUE TÉ PER OBJECTIU PROMOURE EL CATALÀ ENTRE ELS IMMIGRANTS.

La generalitat de Catalunya, amb el suport del consorci per a la normalització lingüística, han iniciat el programa “Voluntaris per la llengua”, que té com a objectiu promoure el voluntariat lingüístic de manera que persones de la societat civil, catalanoparlants, destinin una part del seu temps a conversar amb alumnes de nivells inicials de català per reforçar el seu aprenentatge del català oral o amb persones que el volen aprendre. Tordera s’afegeix al programa i avui, 28 d’octubre, es farà la presentació de les iniciatives que s’engegaran. La responsable del consorci per a la Normalització Lingüística a Tordera, Lourdes Borrell, explica en que consisteix el programa “Voluntaris per la llengua”.

Tordera és pionera amb l’accés del català als immigrants, gràcies a la col·laboració de l’associació de voluntariat, que durant el darrer any, ha treballat en aquest fi, tal i com explica, Lourdes Borrell.

Lourdes Borrell fa un balanç positiu de l’esforç de l’associació de voluntariat i la resposta dels immigrants per consolidar l’iniciativa.

El consorci de Normalització Lingüística fa una crida a les entitats de Tordera, que col·laborin en el programa “Voluntaris per la llengua”. La presentació del programa a Tordera es farà avui a les 8 dels vespre, al auditori del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES