EL PROGRAMA RADIOFÒNIC “ESGLÉSIA VIVA”, DEL BISBAT DE GIRONA, EMET AQUESTA SETMANA UN REPORTATGE DEL CAMPANAR DE TORDERA.


El programa radiofònic “Església viva”, que edita el bisbat de Girona, emetrà aquesta setmana, un reportatge de la parròquia de Tordera, i concretament del campanar. En el programa s’entrevista al rector de Tordera, Mossen Josep Gispert, el qual parla sobre el poble, el mercat dominical, la parròquia de Sant Esteve, i sobretot del campanar. Mossen Josep Gispert explica en l’entrevista, els canvis que s’han experimentat els darrers mesos en el repicar de les campanes.

El rector explica fins i tot anècdotes entorn al campanar de Tordera.

El programa “Església viva” s’emet a nombroses emissores municipals de la diòcesis de Girona . L’emissió del programa a Ràdio Tordera és els dissabtes de 9 a dos quarts de 10 del matí.