AQUEST ES EL CALENDARI PREVIST PER ELS PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA


Comencem per el futbol, on els dos equips jugaran a casa, el CF Tordera jugarà contra el CF Quart el proper diumenge a les cinc de la tarda, en canvi, el segon equip del CF Tordera ho farà contra el CF Tortellà, i serà dissabte a les quatre de la tarda.

Al bàsquet, el CB Tordera Sènior Masculí es disputarà contra el CB Quart a dos quarts de sis de la tarda del dissabte, a la mateixa hora del diumenge, el CB Tordera s’intentarà guanyar el liderat en les classificacions, fet pel qual l’equip fa una crida a la afició per que no es perdi aquest partit, i tan merescuda posició se la jugarà contra el CB L’ Escala.

Al vòlei, també tots dos equips del CV Tordera jugaran a casa, l’equip masculí ho farà diumenge a la una del migdia contra el CV Molins, i el mateix dia però a les onze del matí, serà el torn de l’equip femení, que es disputarà contra el CV Cornellà.

I ja a l’hoquei, el CP Tordera jugarà a casa del Donostiako Baiondo a les vuit de la tarda del dissabte.