LA PLATAFORMA CIUTADANA SALVEM JALPI I EL PLA DE SANT DANIEL ORGANITZA UNA TROBADA AMB ELS PARTITS POLÍTICS CATALANS, AMB L’OBJECTIU QUE PRESENTIN LES SEVES PROPOSTES ELECTORALS RESPECTE LES INFRASTRUCTURES VIÀRIES QUE AFECTEN TORDERA.


La plataforma cívico-ciutadana defensem Jalpí i pla de Sant Daniel, organitza per aquest dissabte, 8 de novembre, un acte adreçat a les entitats i ciutadans de Tordera, per parlar sobre les solucions que plantegen els partits polítics, respecte el problema vial de Tordera. Dirigents dels partits polítics catalans presentaran el seu programa electoral i les propostes de solució respecte les infrastructures viàries que afecten el municipi de Tordera, com són, la prolongació de l’Autopista del Maresme, l’autopista Blanes -Lloret i el desdoblament de la N-II.

Joan Riera recorda que la plataforma Salvem Jalpí ha treballat intensament per aconseguir el menor impacte de les infrastructures al seu pas per Tordera. Riera reconeix que la proposta de la plataforma és la més cara, però la més barata socialment.

El portaveu de la plataforma i delegat local d’Unió de pagesos, Joan Riera, assegura que intentaran portar a Tordera dirigents de primera linea dels diversos partits.

Riera fa una crida a les entitats i ciutadans de Tordera que assisteixin a l’acte per tal que coneguin la realitat i el futur de les infrastructures que ens afecten.

L’acte se celebrarà el dissabte, 8 de novembre, a les 12 del migdia, al Teatre Clavé.