DERROTA I DESCENS DELS EQUIPS DE VÒLEI DE TORDERA EL PASSAT CAP DE SETMANA.


El CV Tordera sènior masculí va caure davant el primer de llista, un CV Barberà Comerç Urbà que es va mantenir firme durant tot el partit, i aixi es pot veure en que només es van jugar tres sets, amb els següents resultats: 5/25 el primer set, 14/25 el segon i 10/25 el tercer, essent el resultat final de 0 a 3 a favor dels locals. A les classificacions, el CV Tordera no es mou de la setena posició amb 5 punts, una taula que no es mou respecte a la passada jornada, es a dir, lidera el CV Barberà Comerç Urbà, el CV Figueres i el CV AVAP Veterans. Esperem que els de Tordera tinguin més sort el proper diumenge, on es disputaran al pavelló municipal un partit contra el CV Molins a la una del migdia.

Respecte a l’equip femení, van correr la mateixa sort i també van perdre davant el CV Tornem Vòlei, aquest partit va estar més disputat, doncs es va lluitar fins al quart set amb els resultats de 18/25 el primer, 25/16 el segon set, 25/16 el tercer i 25/20 el quart set, sent el resultat final de 3 a 1 a favor del CV Tornem Vòlei. A les classificacions, les noies del CV Tordera baixen tres esgraons i es situen en una onzena posició amb sis punts, una graella que lidera el CV Cornellà, el CV Tornem Vòlei i el CV AA Llars Mundet “B”. Pel que fa al proper cap de setmana, al pavelló municipal es podrà gaudir del partit contra el primer de llista, es a dir, el CV Tordera- CV Cornellà, a les onze del matí.