CIU, PSC I ERC, APROFITANT EL CAP DE SETMANA PER TRASLLADAR LES SEVES PROPOSTES ELECTORALS ALS TORDERENCS.


Les agrupacions local de CiU, PSC i ERC, han organitzat aquest passat cap de setmana, diversos actes electorals, amb l’objectiu de captar els vots dels torderencs, en les eleccions autonòmiques del 16 de novembre. ERC de Tordera, va organitzar dissabte un autocar, per assistir a l’acte central del partit, al palau blaugrana de Barcelona, amb un miting de Josep-Lluis Carod Robira. Diumenge, el partit republicà, va aprofitar el mercat dominical per repartir propaganda electoral, amb la presència de la candidata d’ERC al Maresme, Maria Teresa Aragones. La política republicana, va demanar la confiança dels ciutadans amb la propostes del seu partit i va criticar el model d’organització territorial de la comarca del Maresme.

El PSC, va organitzar divendres, un miting al Clavé, amb la presència del número 3 del partit, Josep Maria Vallès i la candidata al parlament, Consol Prados. Vallès, va demanar la participació de tothom en les eleccions, amb el convenciment del canvi definitiu per Catalunya.

La candidata al parlament, Consol Prados, va fer un balanç positiu de l’acte i espera el suport dels torderencs en les eleccions.

L’acte va acabar amb una audició de sardanes, al parc de la sardana.