UNS 9000 TORDERENCS ESTAN CRIDATS DIUMENGE A LES URNES. TOTS ELS COL·LEGIS ELECTORALS DE TORDERA ESTAN A PUNT PER LA CELEBRACIÓ DE LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES.


Un total de 9000 torderencs estan cridats diumenge a les urnes per escollir la futura composició del Parlament de Catalunya. Tots els col·legis electorals obriran a les 9 del matí fins a les vuit del vespre, quan començarà l’escrutini dels vots. Lluis Xavier Viñuales, secretari de l’ajuntament de Tordera, ha explicat quin dispositiu electoral s’ha preparat per diumenge.

El secretari municipal fa unes quantes recomanacions pels torderencs que vagin a votar.

Tres torderencs optaran a ser diputats al parlament de Catalunya. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ocupa el número 38 de la candidatura de CiU per Barcelona. La regidora Conxita Rodriguez, ocupa el número 39 de la candidatura del PSC per Barcelona i l’ex-membre del Partit Popular i president de Tordera Park, Josep Pertegas, ocupa el número 4 de la candidatura del grup d’ultra dreta, Plataforma per Catalunya per Girona.

L’emissora municipal Ràdio Tordera farà una àmplia cobertura informativa de la jornada electoral a la població. A més de connectar amb Catalunya informació, s’oferiran butlletins informatius propis per donar a conèixer els índexs de participació i les possibles incidències de la jornada. A les 8 del vespre darrera connexió amb els corresponsals i seguidament tertúlia política amb un representant de cada agrupació política local. Ràdio Tordera tancarà la seva emissió amb els resultats definitius al nostre poble i les reaccions dels polítics locals.