DOS VEÏNS DE SANT ANTONI DE VILAMAJOR VAN MORIR AHIR EN UN ACCIDENT A TORDERA.


La carretera cap a Fogars va ser escenari ahir d’un nou accident mortal a Tordera. Segons el Mossos d’Esquadra els fets van passar a les 12 del migdia quan un turisme Renault Megane, amb matrícula de Girona, va col·lisionar per envestida amb una motocicleta Ninja amb matrícula de Barcelona.
Mentre la conductora del turisme va sortir il·lesa, els dos ocupants de la moto, Jaume TR de 45 anys i Maria del Carmen LF de 44 anys, ambdós veïns de Sant Antoni de Vilamajor, van resultats ferits molt greus i finalment van perdre la vida als hospitals on han estat traslladats.
Segons el Mossos d’Esquadra, el seu estat en tot moment va ser molt crític i va caldre un helicòpter medicalitzat per traslladar-los als centres sanitaris.
L’home va ser evacuat a l’Hospital General de Catalunya i la dona a la Vall d’Hebrón, on es va lluitar per estabilitzar-los fins que, finalment al voltant de dos quarts de 7 de la tarda, fonts hospitalàries van informar que tots dos havien perdut la vida.