EL NIU DEL XOT I RÀDIO TORDERA OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN UN GIMCANA DINS LA FIRA DE LA JOGUINA.


El Niu del Xot i Ràdio Tordera organitzen pel dissabte, 20 de desembre, una gimcana dins del programa d’activitats de la fira del joc i la joguina. L’activitat consta de diferents proves relacionades amb el Nadal que es desenvoluparan al Parc de la Sardana i el seu entorn, tal i com explica, la membre de l’entitat infantil i juvenil, Noelia Campal.

Paral·lelament, Ràdio Tordera emetrà un programa especial que seguirà el desenvolupament de la gimcana i on els oients podran ajudar als participants.

Hi haurà premis pels guanyadors i obsequis per tots els participants. Els equips han de ser d’un màxim de cinc persones i estar formats per nens i adults. Noelia Campal espera una bona participació i recorda que el periode d’inscripcions ja estan obertes.