L’ENTITAT FORUM PEL TEATRE I LA CULTURA PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA “ASSAIG GENERAL” DE JOSEP ESCOBAR.


L’entitat Fòrum pel Teatre i la Cultura ofereix aquest cap de setmana, la representació de l’obra “Assaig general” de Josep Escobar.

Caupena assegura que l’obra reflexa la realitat d’un assaig de qualsevol companyia de teatre.

“Assaig general” compta amb el repartiment de 14 actors. Precisament, el Fòrum pel Teatre i la Cultura, celebrarà aquest cap de setmana el seu primer aniversari, convidant a una copa de cava a tots els assistents a la representació. Jordi Caupena ha fet un balanç positiu del primer any de l’entitat.

La representació serà demà, dissabte 6 de desembre, i diumenge 7 de desembre a les 7 de la tarda. Les entrades que tenen un preu de 6 euros es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.