LES ACTIVITATS DE LA PURISSIMA A TORDERA ACONSEGUEIXEN UNA GRAN PARTICIPACIÓ DE PÚBLIC DURANT EL CAP DE SETMANA.


Les entitats i col·lectius de Tordera, han aprofitat aquest llarg cap de setmana per celebrar diverses activitats a l’aire lliure, amb un gran èxit de participació en tots ells. Divendres, dia de la constitució, uns quinze equips varen participar al segon torneig de tardor de bitlles catalanes, organitzades per l’agrupació l’Amistat. El torneig es va realitzar a la plaça de la sardana, amb un pernil de premi pel millor bitllaire.

D’altra banda, més de 500 atletes de Tordera i de la comarca de la Selva i el Maresme, van participar a la tradicional marxa de l’arboç, organitzada per el grup excursionista Miralles. El recorregut d’uns 14 quilòmetres aproximadament va finalitzar amb un esmorzar per a tothom.

Ahir, l’associació de masies i famílies d’Hortsavinyà van celebrar la tradicional festa de Santa Eulàlia. Les activitats adreçades a totes les edats, varen ser seguides per molts veïns de Tordera, Pineda i Calella. 

Els actes s’emmarquen dins el programa Viu el Parc, que organitza la diputació de Barcelona i l’Anella Verda a l’entorn del Montnegre i El Corredor.