LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA DOS NOUS CURSOS GRATUÏTS PER ALS SECTORS DEL COMERÇ I SERVEIS.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera amplia la oferta formativa per als sectors del comerç i de serveis amb dos nous cursos gratuïts.
El primer serà de paqueteria de Nadal, adreçat específicament als comerciants i treballadors del sector del comerç. El curs serà de 20 hores, tindrà lloc del dia 12 de novembre al 12 de desembre i es farà al col·legi Sant Josep, els dilluns i dimecres de dos quarts de 9 a a dos quarts de 11.
El segon curs, pensat per al sector de comerç i serveis diversos, serà d’internet en el petit i mitjà comerç. Aquest curs constarà de 25 hores, començarà el 13 de novembre i s’allargarà fins al 12 de febrer de 2008. Com el curs anterior, tindrà lloc al col·legi Sant Josep, tots els dimarts de dos quarts de 9 a dos quarts de 11 de la nit.
Totes les persones interessades en participar a qualsevol dels dos cursos podem fer-ho a inscrivint-se al local de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (tel. 937650775), a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (937650414) i també des de la pàgina web www.tordera.cat. El termini d’inscripció serà fins el 12 de novembre a les 2 del migdia. El president de l’associació de comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell assegura que dintre els objectius del pla de dinamització del comerç, pren especial importància la formació i modernització del comerç.

Borrell, assegura que els dos cursos proposats tenen una certa demanda entre els comerciants.

Tant el curs de paqueteria de Nadal com el d’internet reben el suport de la Confederació de comerç de Catalunya, el PIMEC i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre.