L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI ENTREGA DISSABTE ELS PREMIS DEL CONCURS DE POESIA I RAPSODES.


L’associació de gent gran de l’esplai, entregaran el dissabte 13 de desembre, els premis de la 13ena edició del concurs de poesia i rapsodes. A dos quarts de 5 de la tarda es farà el lliurament de plaques de participació als col·laboradors de “EXPO-2003”, seguidament degustació de coca, cava i ball amb l’organista “David”. Finalment, a dos quarts de 10 de la nit, recital de poesies guanyadores i lliurament de premis als poetes i rapsodes guanyadors del concurs. El membre de l’organització, Joan Madrid, ha destacat la qualitat de les poesies, tot i detectar un descens en la participació.

Com a fí de festa hi haurà l’actuació de la “Coral Polifònica de Blanes” sota la direcció de Joan Casas.