L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI I RÀDIO TORDERA FAN ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS POESIA I RAPSODES DAVANT UNES 200 PERSONES.


L’Associació de Gent Gran de l’esplai i Ràdio Tordera van atorgar, dissabte a la nit, els premis de la 13ena edició del concurs de poesia i rapsodes. Els concursants premiats en poesia van ser el següents: En el grup B, fins als 16 anys, el segon premi va ser per Laura Massegú, amb la poesia “El sentit de la vida”, el primer premi va ser per Natalia Llopart amb “Ho sento, em podràs perdonar?”. Al grup C, fins a 21 anys, van resultar premiats els poemes “Piénsame” de Carme Neira, i “Presoner de Records”, de Karen Madrid, segon i primer premi respectivament. Finalment, al grup D, majors de 21 anys, el jurat va atorgar el tercer premi a Anna Ortega, autora de la poesia “Marxaràs”, el segon premi va ser pel poema “La lluna i jo”, de Maria Teresa Reyner; i el primer premi del concurs, va recaure en Joaquim Haro, amb la poesia “Contrallums en incendiat estiu de Sutge”.
Per que fa al concurs de rapsodes, el jurat va atorgar el tercer premi a Lluis Moner, el segon premi a Rosa Maria Ruscalleda i finalment, el primer premi va recaure en Ferran Llavina. El membre de l’organització, Joan Madrid, va fer un balanç positiu de la jornada, tot i lamentar l’absència dels rapsodes de Tordera, en la lectura de les poesies en l’acte.

Com estava previst, la Coral Polifònica de Blanes, sota la direcció de Joan Casas i una degustació de coca i cava, van tancar l’acte de dissabte.