LA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA COMENÇA ELS SEUS ACTES PREVIS AMB TALLERS ESCOLARS, L’ HORA DEL CONTE I DIVERSES EXPOSICIONS


La primera Fira del joc i la joguina, comença els actes previs, amb tallers, contes i exposicions.
El consell escolar municipal i dins l’any internacional de les persones amb disminució preparen per demà i dijous uns tallers amb els cursos de tercer i quart de primària de les escoles de Tordera i primer i segon d’ESO de l’IES Lluís Companys anomenats “Juguem-hi tots!”. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, ha explicat en que consistirà el taller.

Maria Angels Cayro recorda que l’objectiu de l’acte és sensibilitzar els escolars sobre les dificultats que pateixin els disminuïts.

Els tallers es faran en sessió de mati i tarda, a la pista de l’amistat.
D’altra banda, la Fira del joc i la joguina ofereix fins el 21 de desembre dues exposicions, a la biblioteca i al Teatre Clavé. L’associació de Voluntariat ofereix una exposició de la joguina antiga a la biblioteca, en l’habitual horari del servei. Per la seva banda, el Teatre Clavé presenta l’exposició “Jocs del mon”, on es mostra més de 50 jocs tradicionals procedents d’arreu del món. L’exposició també inclou tallers d’alumnes de 2on de primària de les escoles de Tordera. “Jocs del mon” es podrà visitar fins divendres de 5 a 8 del vespre, i dissabte i diumenge, de 10 a 2 del migdia.
La biblioteca popular de Tordera organitza per demà una nova sessió de l’hora del conte, amb la lectura de “Visca les joguines”, a càrrec de la narradora Estrella dels contes.

L’hora del conte, inclòs dins la fira del joc i la joguina, serà demà dimecres a les 6 de la tarda, a la biblioteca.