IniciNoticiesEntitats LA PARROQUIA DE TORDERA PREPARA UN PESSEBRE VIVENT, UNA MISSA DEL...

LA PARROQUIA DE TORDERA PREPARA UN PESSEBRE VIVENT, UNA MISSA DEL GALL ESPECIAL I UNA SORTIDA AL PESSEBRE DE BÀSCARA, COM ACTIVITATS PER AQUESTES FESTES.

La parròquia de Tordera celebrarà per aquestes dates les activitats tradicionals. El dissabte, 21 de desembre, dins la fira del joc i la joguina, els grups de catequesi, faran un pessebre vivent, a la plaça de l’església i en diversos carrers del nucli antic. El rector de Tordera, Josep Gispert, ens explica l’objectiu de l’activitat.
El pessebre vivent serà dissabte a les 6 de la tarda.
D’altra banda, la parròquia prepara dimecres vinent, a les 12 de la nit, la tradicional missa del gall, que enguany presenta algunes novetats, tal i com explica, el rector Josep Gispert.

Totes les persones que vulguin assistir a la sortida a Bàscara, han de reservar plaça a la parròquia. El rector Josep Gispert, ha parlat sobre el missatge que s’ha d’adreçar aquest Nadal.

El rector de Tordera ha convidat a tots els torderencs a participar en les activitats. La Missa del Gall comptarà amb la participació de la coral.

ÚLTIMES NOTÍCIES