RÀDIO TORDERA ESTRENA DEMÀ LA VERSIÓ RADIOFÒNICA DELS PASTORETS DE FOLCH I TORRES, AMB LES VEUS DE LA RÀDIO.


Ràdio Tordera estrenarà demà una versió radiofònica dels pastorets de Folch i Torres, amb les veus dels membres de l’emissora. Els pastorets constaran de 18 quadres que s’emetran per capítols cada dia a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, desprès de l’informatiu. El pastorets de Folch i Torres, amb les veus de Ràdio Tordera, també s’emetrà íntegrament al llarg d’aquestes festes.

Nuria Pujol destaca la feina que ha comportat l’elaboració d’aquest pastorets.

En total, una vintena de membres de Ràdio Tordera participen en la versió radiofònica dels pastorets de Folch i Torres. Els pastorets de la Ràdio els podeu escoltar a partir de demà per capítols a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, desprès de l’informatiu i la podreu escoltar íntegrament al llarg d’aquestes festes.