L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE OFEREIX SORTEJOS, EL TRENET DEL COMERÇ I UN CONCURS DE DIBUIX PER AQUEST FESTES DE NADAL.


L’Associació de Comerciants Tordera Centre ha iniciat la Campanya de Nadal 2003 amb diferents activitats de promoció del comerç local.
Coincidint amb l’organització de la Fira del Joc i la Joguina demà, dissabte 20, hi haurà el Trenet del comerç. Amb aquesta iniciativa els comerciants pretenen facilitar la mobilitat dels clients arreu dels carrers del municipi mitjançant dos recorreguts que tindran la sortida i l’arribada al Parc de la Sardana. La dinamitzadora comercial, Gemma Garcia, ha explicat d’on va sorgir l’idea de l’activitat.
El primer unirà els carrers del centre del poble amb Sant Pere, mentre que el segon passarà pels carrers del centre de Tordera i el veïnat de Sant Andreu, tal i com explica la dinamitzadora comercial.
L’horari del trenet serà de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.
Una altra de les activitats que els comerciants han organitzat en el marc de la campanya de Nadal és el sorteig d’un pernil amb pernilera. En total, l’associació de comerciants, oferiran 40 pernils entre els seus clients. La dinamitzadora Comercial, Gemma Garcia, ha explicat el procediment que hauran de seguir els clients per participar en la campanya.
Les botigues que hi participen disposen d’una urna on els clients hi hauran de dipositar el nom i telèfon. El sorteig, es farà el dia 30 de desembre, a les 9 del vespre al Teatre Clavé.
Finalment, la darrera activitat organitzada per l’Associació de Comerciants Tordera Centre és un concurs infantil de dibuix amb temes nadalencs. Les botigues associades repartiran les làmines entre els nens i nenes que hi vulguin participar i tinguin entre 4 i 12 anys, tal i com explica, Gemma Garcia.
Els dibuixos s’hauran de portar a l’oficina de l’Associació (C. de Sant Ramon, 13) els dimarts i dimecres de 12 h a 2 del migida i el termini de presentació serà al 31 de desembre.
Hi haurà tres premis de 30 euros i tres premis de 20 euros en vals bescanviables a les botigues de joguines o a les llibreries associades. Els premis es lliuraran el dia 10 de gener.
Amb aquesta campanya l’Associació de Comerciants de Tordera Centre dóna un pas més per a la promoció i divulgació dels establiments tal com es recull en el Pla de dinamització del comerç local.