L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE, FA UN BALANÇ POSITIU DE LA CAMPANYA DE NADAL, A L’ESPERA DEL LLIURAMENT DEL PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX DEL PROPER 10 DE GENER.


L’associació de comerciants Tordera Centre, fa un balanç positiu de la campanya de Nadal 2003, inclosa dins el pla de dinamització comercial. Precisament, el proper 10 de gener, es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil, impulsat per la mateixa associació. L’activitat adreçada als nens i nenes de 4 a 12 anys, pretenia fer dibuixos de temes nadalencs. L’associació de comerciants Tordera Centre, també ha sortejat aquestes festes 40 pernils entre els seus clients. El membre de l’associació, Miquel Quintana, va explicar que pràcticament tots els guanyadors són de Tordera.

Aquesta era una de les activitats, engegades dins el pla de dinamització comercial, que havia engegat l’associació de comerciants el passat 2003. Miquel Quintana, feia un balanç positiu del pla de dinamització, amb ganes de millorar les activitats aquest 2004.

L’associació de comerciants Tordera Centre, recorda que el proper 10 de gener, es portarà a terme el lliurament de premis del concurs de dibuix infantil. Hi haurà tres premis e 30 euros i tres premis de 20 euros en vals bescanviables a les botigues de joguines o a les llibreries associades.