LA REGIDORIA DE CULTURA, ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES, QUE HA COMPTAT ENGUANY AMB FORÇA PARTICIPACIÓ.


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera va lliurar dimecres passat els premis del concurs de Pessebres.

En la modalitat de pessebres de catequesi els guanyadors van ser els següents: el primer premi va ser per al grup “Desembre congelat”, el segon per als “Angelets” i el tercer premi per al grup dels “Pastorets”.
En la modalitat de pessebres d’aparadors el primer premi va ser per a l’establiment Germans Lladó, mentre que el segon va ser per Conxita Berney i el tercer per al Banc Popular.
En la categoria de pessebres col·lectius el primer premi se’l va endur l’Associació de Gent Gran l’Esplai, el segon va ser per a la llar d’avis Can Comte i el tercer per al col·legi Sant Josep.
Finalment en la modalitat de pessebres familiars el primer premi va ser per a la família Gonzalez Muñoz, el segon per a Ramon Vilajeliu i el tercer premi se’l va endur Sara Bellido. En aquest apartat els membres del jurat van atorgar una menció especial al pessebre elaborat pel torderenc Bruno Serrano per l’esforç i la il·lusió mostrada pel manteniment de la tradició pessebrística.
Durant l’acte de lliurament de premis es va projectar un vídeo amb les imatges de tots els pessebres que participaven en el concurs i es va muntar una exposició fotogràfica al Teatre Clavé amb les fotos de tots els pessebres participants.