LES REGIDORIES DE CULTURA I FESTES, FAN UN BALANÇ POSITIU DE LES ACTIVITATS ORGANITZADES LES FESTES DE NADAL.


La regidora de cultura i festes, Maria Angels Cayro, ha fet un balanç positiu de les activitats organitzades les festes de Nadal. Els esforços s’han centrat en la cavalcada dels reis d’orient, que van aplegar novament un gran nombre de nens i nenes de Tordera. Maria Angels Cayro, mostra la satisfacció per l’activitat i agraeix l’esforç de la comissió de festes.

La Regidoria de Cultura de l’ajuntament de Tordera va lliurar ahir dimecres els premis del concurs de Pessebres.
En la modalitat de pessebres de catequesi els guanyadors van ser els següents: el primer premi va ser per al grup “Desembre congelat”, el segon per als “Angelets” i el tercer premi per al grup dels “Pastorets”.
En la modalitat de pessebres d’aparadors el primer premi va ser per a l’establiment Germans Lladó, mentre que el segon va ser per Conxita Berney i el tercer per al Banc Popular.
En la categoria de pessebres col·lectius el primer premi se’l va endur l’Associació de Gent Gran l’Esplai, el segon va ser per a la llar d’avis Can Comte i el tercer per al col·legi Sant Josep.
Finalment en la modalitat de pessebres familiars el primer premi va ser per a la família Gonzalez Muñoz, el segon per a Ramon Vilajeliu i el tercer premi se’l va endur Sara Bellido. En aquest apartat els membres del jurat van atorgar una menció especial al pessebre elaborat pel torderenc Bruno Serrano per l’esforç i la il·lusió mostrada pel manteniment de la tradició pessebrística. La regidora de Cultura i festes, Maria Angels Cayro, ha destacat l’augment de participants, respecte anys anteriors.

Durant l’acte de lliurament de premis es va projectar un vídeo amb les imatges de tots els pessebres que participaven en el concurs i es va muntar una exposició fotogràfica al Teatre Clavé amb les fotos de tots els pessebres participants.