L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, INAUGURARÀ DISSABTE EL NOU CENTRE DE REHABILITACIÓ FUNCIONAL DE TORDERA.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, inaugurarà dissabte, dia 17, a les sis de la tarda, el nou centre de rehabilitació funcional de Tordera, situat al carrer d’Aragó número 9.
Fa un any i mig l’Associació de Voluntariat de Tordera va proposar la creació d’una sala d’aquestes característiques al municipi desprès de detectar una forta demanda d’utilització del servei, que s’havia de realitzar fins ara a l’Hospital de Calella. Recentment, el consistori ha establert un conveni amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva pel qual aquest organisme gestionarà el futur centre de rehabilitació de Tordera amb professionals i material sanitari i l’Ajuntament en facilitarà l’espai i els recursos administratius.
El centre de rehabilitació podrà ser utilitzat per a totes aquelles persones de Tordera i Fogars de la Selva que, sota prescripció mèdica i amb el consentiment de la Corporació de Salut, puguin realitzar la rehabilitació a Tordera, tal i com explica, el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

D’aquesta manera, el nou servei permetrà reduir el temps d’espera dels pacients que requereixen rehabilitació tot evitant també la saturació del servei comarcal.