EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN AMB L’OBRA “AL LLARG DEL KURT”AMB VICKY PEÑA I JORDI CAMELL, I EL CANTANT GERARD QUINTANA, COM A PLATS FORTS.


La fundació del Teatre Clavé, estrena aquest cap de setmana, a la programació estable d’hivern. La programació està dividida per 5 cicles: de teatre i dansa, música popular i tradicional, música i lletra del segle XX, música i dansa familiar i cine-club. El cicle de teatre i dansa, destaca el 25 gener, la representació de l’obra “al llarg del Kurt”, amb Vicky Peña i Jordi Camell; el 15 de febrer, també destaca la representació de la “Brisa de la Vida” de David Hare amb Núria Espert. El cicle de música popular i tradicional, ens presenta el grup empordà, amb l’espectacle “de calaix” i música rosselonesa. Dins el cicle de música i lletra del segle XX, destaca el concert del ex-vocalista de Sopa de Cabra, Gerard Quintana pel 21 de març. Aquest cicle també presenta cançons populars llatinoamericanes. El cicle de música i dansa familiar, presenta pel 8 de febrer un concert de blues, jazz i swing i un espectacle de dansa anomenat “Fills de les estrelles”. Finalment, el cicle de Cine-club, presenta les següents pel·licules: “En la ciudad” de Cesc Gay, “Las mujeres de verdad tienen curvas” de Patrícia Cardoso, i per últim “la pelota Basca” de Julio Medem. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ha destacat l’aposta per la qualitat i especificitat de la programació d’hivern 2004.

Josep Navarro, espera una bona resposta d’espectadors en la programació, amb l’objectiu d’acostar al teatre a tot tipus de públic.

Les entrades pels espectacles, ja es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.