L’AJUNTAMENT DE TORDERA, ENLLESTEIX UNA EDICIÓ RENOVADA DE LA REVISTA “EL PONT DE FERRO”, QUE ES COMENÇA A REPARTIR AVUI


L’ajuntament de Tordera, repartirà a partir d’avui, una edició renovada de la revista local “El pont de ferro”. Un equip de redacció, format de 10 torderencs, ha treballat intensament les darreres setmanes, per culminar una revista de 40 pàgines, que girarà entorn al Nadal. El regidor de mitjans de comunicació, Josep Llorens, explica que la revista neix amb l’objectiu d’oferir un format renovat i continguts interessants per la població.

Llorens, espera que la revista sigui ben acollida pels torderencs i es pugui consolidar, com a nou mitjà d’informació i entreteniment.

L’edició renovada de la revista “El pont de ferro”, presenta reportatges, entrevistes, curiositats, seccions d’entitats, d’informació local i escrits dels partits polítics, entre d’altres. La revista, que serà bimensual, es repartirà a partir d’avui casa per casa.